Min bakgrund I

Min bakgrund

Sedan min utbildning på Beckmans designhögskola i Stockholm har jag arbetat chat rooms online free usa i nästan sju år som inredare av kök för köksföretag i Stockholm.
Jag upptäckte snart kunders behov av enbart ritningshjälp och min affärsidé tog form, att som oberoende köksarkitekt kunna hjälpa de kunder som behöver professionell hjälp, utan att knyta sig till ett speciellt varumärke.

Under åren som köksarkitekt väcktes även mitt stora intresse för olika tidsepokers köksstilar och vad som karaktäriserar ett kök från t ex sekelskiftet, 20- eller 60-tal. Vilka stommar, lucktyper, färger och material som hör dem till.
Det är lika spännande som att stå inför utmaningen att rita ett modernt, stramt kök med ett helt annat uttryck och formspråk, andra färger, material och kökstillbehör. Gärna inrett med en stor portion värme och det ”lilla extra” som gör köket unikt.

Kök är fantastiskt roligt att arbeta med och jag känner alltid ett stort engagemang inför varje kök jag ritar. Ingenting lämnas åt slumpen. Varje del i köket är väl avvägt och genomtänkt. Då jag lämnar en slutgiltig ritning så vet jag 3d porn tube att allt fungerar, att inga handtag i hörn stöter i varandra,  att  fläktkåpan sitter på rätt höjd, att kylskåpsdörren kan öppnas i rätt grad så att grönsakslådan går att dra ut ordentligt och att kyl och frys ventileras som det ska.