Tjänster

Tjänster

Jag anpassar mitt arbete efter era behov men i stora drag ser de sex cams olika tjänsterna ut på följande sätt:

1. Om ni är boende i Stockholmsområdet så bokar vi in ett personligt möte hemma hos er. Jag gör då en behovsanalys och en enklare uppmätning, ifall sådan inte gjorts tidigare.
Vi bokar in ett nytt möte hemma hos er och fram tills dess planerar jag ett så funktionellt och estetiskt kök som möjligt utifrån rummets fasta kriterier, era önskemål och er budget.
Behövs ändringar göras så ordnar jag detta innan den slutliga ritningen skickas per post eller via mail.

2. Om ni inte bor i Stockholm med omnejd och jag inte har möjlighet att besöka er personligen, eller om ni av något skäl inte har möjlighet att träffas, så sköter vi kontakten per telefon och mail. I övrigt är arbetets gång i stort sett detsamma som i tjänsten ovan, förutom att ni initialt mejlar eller skickar in en måttsatt ritning. Kontakta mig gärna innan ni mäter upp rummet så skickar jag er ett underlag med information om vilka mått jag behöver.

3. Om ni tycker att det är svårt att välja bland marknadens stora utbud av köksföretag så kan jag vara er till hjälp med detta. Jag ger även tips och råd gällande andra produkter i köket så som bänkskivor, vitvaror, blandare och handtag eller rätar ut andra eventuella frågetecken som ni har kring köket.

4. Har ni behov av ett förslag på bra lösning för tex en walk-in-closet, large porn tube platsbyggd bokhylla, en “hopplös” hall eller andra inredningsförslag så hjälper jag även till med detta.

Kontakta mig och berätta vad det är ni behöver hjälp med så får ni en offert och ungefärlig tidsplan, så kan vi sedan påbörja ett spännande projekt tillsammans.